Verzendingsovereenkomst

 

Alle bestellingen worden verwerkt binnen 3 werkdagen (exclusief weekeinden en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail. Je ontvangt een melding wanneer je bestelling is verzonden. Verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

BINNENLANDSE VERZENDKOSTEN

Binnenlandse verzending: We bieden een vast tarief van € 6 aan verzending aan onze klanten in Nederland. Geschatte levertijd na productie en verzending: 1 dag.

INTERNATIONALE VERZENDKOSTEN #1

We bieden een vast tarief van €12 voor verzending aan klanten in: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg en Zweden. Geschatte levertijd na productie en verzending: 3-7 dagen.

INTERNATIONALE VERZENDKOSTEN #2

We bieden een vast tarief van €15 voor verzending naar klanten in: Finland, Ierland, Polen, Portugal en Spanje. Geschatte levertijd na productie en verzending: 4-7 dagen.

Uw bestelling kan onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen (inclusief btw), die worden gemaakt zodra een zending uw land van bestemming bereikt. Graphic Galore is niet verantwoordelijk voor deze kosten als ze worden toegepast en vallen onder uw verantwoordelijkheid als klant. 

HOE CONTROLEER IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING?

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mailmelding met een trackingnummer dat u kunt gebruiken om de status te controleren. Het kan 48 uur duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is. 

TERUGBETALINGEN, RETOUREN EN RUILEN

Onze polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Meer informatie over retourneren? Bezoek onze pagina Algemene voorwaarden .