Product

 

Afdrukken

Alle posters worden pas na bestelling gedrukt. Lekker vers dus. Wij maken gebruik van de modernste printers en drukken op 150 g/m2 silk mc papier.

Verpakking

Je Graphic Galore poster wordt zorgvuldig opgerold op een kartonnen koker + verpakt in papier + verpakt in een stevige kartonnen doos. 

Verzenden

Wij verzenden onze posters internationaal. De kosten zijn afhankelijk van de grootte/gewicht van de bestelling en de reisafstand van het pakket. De landen waar wij naar verzenden zijn: Nederland, Oostenrijk, België, Denenmarken, Frankrijk, Duitsland, Itaië, Luxemburg, Zweden, Finland, Ierland, Polen, Portugal en Spanje. 

Lekker internationaal dus!

 

Beschadigde poster

Soms kan de kartonnen verpakking tekenen van reizen vertonen, maar de poster aan de binnenkant is prima in orde. Mocht de poster toch beschadigd aankomen, stuur ons dan binnen een week na ontvangst van het pakket een e-mail. Voeg een foto van de poster toe en laat ons weten of je een vervanging of terugbetaling wenst. E-mailadres: hello@graphicgalore.com.

Terugsturen

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het item dat je hebt ontvangen, stuur de poster dan binnen een week na ontvangst van je bestelling in perfecte staat naar ons terug. Gelieve uw naam en adres toe te voegen. Houd er rekening mee dat we de verzendkosten niet kunnen terugbetalen.

Ga winkelen